INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Cégünkről

EZEK VAGYUNK MI – “DETTE ER OSS”

A NORSAN utazása 2006-ban kezdődött Norvégiában. Amikor alapítónk és vezérigazgatónk, Joakim Graff, 2012-ben a szerelem miatt úgy döntött, hogy Norvégiából Németországba költözik, Németország gyorsan a legfontosabb területünkké vált.

Útipoggyászában egy kiváló minőségű természetes halolajjal, a mi Omega-3 Totalunkkal, és egy küldetéssel érkezett Németországba. Ez a küldetés, hogy egyrészt felvilágosítsuk Önt az Omega-3 jelentőségéről és hatásmódjáról, másrészt pedig minőségi Omega-3 termékek kínálatával javítsuk az Omega-3 ellátást, változatlan maradt az elmúlt évek során. Víziónk és célunk, akkoriban és ma is, hogy minden konyhában legyen Omega-3 olaj.

Meg voltunk és vagyunk győződve arról, hogy egy kiváló minőségű élelmiszert a lehető legtermészetesebben kell hagyni, és úgy kell fogyasztani, ahogyan van. Termékfilozófiánkhoz híven egy jó olajnak nincs szüksége arra, hogy egy kapszulában legyen “elrejtve”, hanem egyszerűen a konyhába és a mindennapi életünkbe tartozik.

Ez továbbra is a fókuszpontunk, és ezt a meggyőződést erősíti meg bennünk az Önök visszajelzése is: a NORSAN ma Németország, Ausztria és Svájc legkedveltebb Omega-3 márkája, és több mint 150.000 felhasználója van. Szívből köszönjük a Velünk szembeni bizalmat, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbra is a legjobb Omega-3 olajakat kínáljuk Önöknek.

A NORSAN Omega-3 olajok étrend-kiegészítők?

Egy hétfő reggel 8 óra előtt nem sokkal csörög a telefon: „Graff úr, ön nem étrend-kiegészítőket, hanem élelmiszereket árul. Az élethez szükséges tápanyagokat.”

Néhány évvel ezelőtt – 2014-ben – egy elismert orvosprofesszor szavai voltak ezek, aki lelkesen hívott vissza, miután az előző hetekben először ismerkedett meg a NORSAN olajokkal. “Igen, Professzor Úr, teljesen igaza van. Pontosan így van” – feleltem még lelkesebben. Nagy örömöt okoz, amikor mások épp úgy látják a termékeinket, ahogyan mi magunk is. Olajaink élelmiszerek, még ha a hivatalos megnevezésük táplálékkiegészítő is. Ha azt kérdezik, mi teszi olyan különlegessé az olajainkat, mi a titkunk, akkor a válaszunk: Tulajdonképpen nincs is titok. Mert számunkra természetes, hogy a lehető legjobb minőségű halkivonatot – az elmúlt néhány évben algaolajt is – próbáljuk kínálni. Ezt a lehető legegyszerűbben és a lehető legkevesebb összetevővel tesszük meg. Ennyi az egész. Mint specializált Omega-3 vállalat, feladatunk, hogy mindig a legjobb Omega-3 olajokat kínáljuk. Mindig természetesen. Mindig nagy dózisban, lehetőleg napi 2.000 mg Omega-3-mal. Mint minden más jó élelmiszernek, egy jó Omega-3 olajnak is a konyhában a helye. Ami Norvégiában már természetes, annak más országokban is helyet kell, hogy kapjon.

Takk for tilliten, köszönjük a bizalmát!

Üdvözlettel: Joakim Graff
Alapító és ügyvezető igazgató

Az Ön NORSAN csapata

Együtt szeretnénk hozzájárulni társadalmunk egészségéhez. A NORSAN minden alkalmazottja mindig a közös küldetésünket, jövőképünket és célunkat tartja szem előtt. És elmondhatjuk, hogy egy ilyen fontos küldetésen dolgozni nagy öröm. Főként az ügyfeleink és a terápiás szakemberek számos pozitív visszajelzése miatt. Szívesen fogadjuk az Önök kritikáját is – mert így tudunk együtt fejlődni küldetésünk teljesítésében! Így az öröm és az egészség kéz a kézben járnak.

Tudjon meg többet egészségfilozófiánkról itt..

Közös együttműködésünket nyitottság, átláthatóság és bizalom jellemzi. Megbízunk egymásban és kölcsönösen támogatjuk egymást. Különösen büszkék vagyunk a vállalati értékeinkre, mert tudjuk: egyedülálló, kiváló minőségű termékek csak különleges vállalati kultúrában születhetnek. A “jobb egészség” és a jó közérzet a legjobb motiváció arra, hogy minden nap rendelkezésére álljunk.

Fő székhelyünk Berlinben van, de emellett van irodánk Hamburgban, Winterhudéban, ahol szimpatikus kollégáink dolgoznak. Emellett nagyon örülünk az olaszországi, franciaországi, svájci és ausztriai csapatainknak is.

Az Ön ügyfélszolgálati csapata

“Már jó ideje a NORSAN-nál vagyok – a második családomnál… Egy nagyszerű cég, amely lehetővé teszi számomra, hogy egy megértő csapatban dolgozhassak. A személyes továbbképzés éppúgy előtérben áll itt, mint a tisztességes bánásmód az emberekkel és a természettel szemben.”

Brit Brall

Az Ön marketing csapata

“Ami a legjobban tetszik nekem a NORSAN-nál végzett munkában, az az, hogy saját ötleteinket alkalmazhatjuk és támogatják azokat. Továbbá az, hogy mindig valami újat lehet tanulni, és ráadásként olyan értékes termékeket lehet képviselni, amelyek mögé szívesen odaállunk.”

Sandra Maeke

Az Ön logisztikai csapata

“Ó, de boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy ilyen csodálatos csapattal dolgozhassak.”

Dana Hildebrandt

Az Ön szaktanácsadói csapata

“A szakmaszeretet, az egészség és a közösség nagy hatással vannak az emer életére. A NORSAN ezeket az értékeket egyesíti! Van annál szebb, mint úgy látni a munkánkat, mint egy küldetést, és mindig mosolygósan menni dolgozni? Szakértelmünk képzése mellett csodálatos érzés, hogy egy kicsit egészségesebbé tehetjük a világot. Egy szóval: Nagyszerű!”

Inga Andresen

Az Ön értékesítési csapata

“A NORSAN-nál végzett gyógyszertári külső munka nagyon sok örömet szerez nekem. A csapatszellem, különösen amikor – mint én – általában egyedül dolgozik az ember, egyszerűen csodálatos. Teljes munkaidős állásom ellenére mindig marad elég idő az életem legfontosabb dolgaira, a családomra és a két gyermekemre. Ezt a NORSAN rugalmasságának és dinamizmusának köszönhetem. Ez lehetővé teszi számomra, hogy minden extra erőfeszítést mosolyogva tegyek meg, és ezt a csodálatos vállalati kultúrát a “külvilágba” is kivigyem.”

Kerstin Günes

Az Ön franciaországi csapata

“2019-ben csatlakoztam a NORSAN-hoz, hogy felépítsem a franciaországi telephelyet. Nagyon izgalmas egy új országot üres lapról kifejleszteni és egy csodálatos csapat támogatását és bizalmát élvezni! A NORSAN termékek pedig egyszerűen lenyűgözőek és a legmagasabb minőségűek! Remélem, hogy még sok éven át hozzájárulhatok a NORSAN fejlődéséhez!”

Géraldine Payne

Az Ön olaszországi csapata

“Négy évvel ezelőtt – amikor még a korábbi NORSAN forgalmazónál dolgoztam – kezdettől fogva világos volt számomra, hogy valami különlegeset tarthatok a kezemben. A NORSAN termékekkel és a márkaval kapcsolatos bármilyen kritikus megjegyzésre logikus magyarázatot kaptam, és minden értelmet nyert. Ezért hamar világos volt számomra: Miért ne állhatna minden olasz konyhában az olívaolaj mellett egy üveg halolaj is? Pont úgy, mint a norvégoknál.”

“Egy éve vagyok a NORSAN Itáliánál, és megtapasztaltam, hogy ez a pozitív érzés a márka és a NORSAN olajok iránt csak a vállalat jó mentalitása és fantasztikus munkafilozófiája révén alakulhat ki. Ezért még jobban örülök, hogy segíthetek magasabb szintre emelni az olaszok átlagos Omega-3 indexét.”

Dietmar Burger

Felelősségünk a tengerekért és a vízfelületekért

Mint a tengeri Omega-3 zsírsavak forgalmazója, tudatában vagyunk annak, hogy közös felelősséget viselünk a víz, mint erőforrás, védelméért. Örülünk, hogy ilyen értékes halolajat kínálhatunk, de ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy fenntartható módon kell bánni a tengerekkel és a halállományokkal egyaránt. Ezek nem csupán a mieink, hanem ugyanúgy a jövő generációé is.

A halállományok megőrzése szempontjából meghatározó a fenntartható halászat. Halolaj termékeink “Friend of the Sea” (A Tenger Barátja) tanúsítványal rendelkeznek. Ez többek között azt jelenti, hogy kizárólag nem túlhalászott fajokat használunk, a halászati módszereink nem károsítják a tengerfeneket, és a járulékos fogás a teljes fogásmennyiség 8%-a alatt marad.

Mint az Omega-3 olajak vezető forgalmazója, a globális halállományokat fenntartandó erőforrásként kezeljük.

Csak akkor szolgálhat a tengeri élőhely jövőbeli generációk táplálékforrásául, ha megőrizzük. Ezért kötelességünknek érezzük a felelősségvállalást és a hozzájárulást a tengerek és vízfelületek védelméhez. Minden eladott NORSAN termék után 5 centtel támogatunk olyan karitatív szervezeteket, amelyek aktívan tevékenykednek a tengereink és vízfelületeink biodiverzitásának megőrzéséért és védelméért. További információ itt található.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft