INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Tanúsítványok

“Friend of the Sea” (FOS) tanúsítvány

A NORSAN halolaj és tőkehalolaj “A Tenger Barátja” tanúsítvánnyal rendelkezik, és olyan halakból származik, amelyek mind a Friend of the Sea által fenntarthatónak minősített vizekről származnak. A Friend of the Sea tanúsítvánnyal a környezet és mindenekelőtt a világ óceánjainak védelméhez való hozzájárulásunkat egy elismert, objektív vizsgáló szervezet igazolja.

A Friend of the Sea egy nemzetközileg elismert nonprofit szervezet, amely a globális tengeri környezet megőrzésének szenteli magát. Az Friend of the Sea vezető tanúsítási projekteket folytat, amelyek a halászatok és az omega-3 halolajtermékek fenntarthatóságát ellenőrzik.

A NORSAN biztosítja a következő kritériumok teljesülését:

  • Termékeink nem túlhalászott halállományokból származnak.
  • A veszélyeztetett fajok járulékos fogásával járó halászati gyakorlatok megelőzése.
  • Az ökoszisztémára negatív hatást gyakorló halászati gyakorlatok csökkentése.
  • A halászat és az olajkitermelés energiahatékony.
  • A gyakorlatok közé tartozik a társadalmi felelősségvállalás magas színvonala.

IFOS tanúsítvány

Az IFOS tanúsítvány (The International Fish Oil Standards Program) a halolajok független vizsgálati és tanúsítási programja. Az IFOS a tisztaság, a hatékonyság és a frissesség tekintetében a legmagasabb szintű szabványokat állítja fel világszerte. Az Omega-3 étrend-kiegészítőket 5 kritérium alapján értékeli. A NORSAN halolajaink minden kritériumnak maradéktalanul megfelelnek. Ezért az IFOS minden egyes folyékony halolajunkat és kapszulánkat a legmagasabb minősítéssel jutalmazta.

Környezetvédelmi tanúsítvány

Minden gyártási folyamat és minden szolgáltatás hatással van a környezetre: energia-, nyersanyag- és vízfogyasztás, CO2 ,egyéb kipufogógázok és hulladékok keletkeznek nem kívánt melléktermékként. A Der Grüne Punkt a környezeti mérleghez meghatározza az energia- és erőforrás-fogyasztást, valamint az egyes újrahasznosítási folyamatok során keletkező kibocsátások mennyiségét.

Ezen a Der Grüner Punkt Környezetvédelmi tanúsítványon láthatja, hogy 2023-ban mennyi CO2-t tudtunk megtakarítani.

1. hely a német gyógyszertárakban

A német gyógyszertárakban a NORSAN termékek az első helyen állnak az omega-3 olajok és kapszulák kategóriájában.

Superior Taste Award – Kiváló íz díj

A NORSAN-olajok nagyon jó eredményeket értek el a kiváló ízért járó Superior Taste Award-on.

Kölni Lista®

A Kölni Lista® a minimális doppingveszélyt jelentő étrend-kiegészítőket sorolja fel. A NORSAN termékek is szerepelnek a kölni listán.

GOED – tag és tanúsított

A GOED az EPA és DHA Omega-3 globális szervezete. Küldetése, hogy növelje az EPA és DHA Omega-3 zsírsavak bevitelét, és biztosítsa, hogy a tanúsított tagok olyan minőségi termékeket állítsanak elő, amelyekben a fogyasztók megbízhatnak. Mi 2019 óta büszke tagjai vagyunk a GOED-nek, és termékeinket rendszeresen ellenőrzik a minőség és a tisztaság szempontjából.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft