INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Készen állunk, hogy segítsünk

Kérdése, észrevétele van, vagy további információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Készen állunk segíteni!

Általános kérdések és támogatás

Általános kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, többet szeretne megtudni az omega-3 előnyeiről, vagy segítségre van szüksége a megrendelés leadásához? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@norsan.hu e-mail címen vagy a 06 30/441 8556-es telefonszámon. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon minden kérdésére, és megadjuk Önnek a szükséges támogatást.

Problémák a megrendelésével kapcsolatban

Problémái vannak a megrendelésével, kérdései vannak a szállítással kapcsolatban, vagy módosítani szeretné a megrendelését? Kérjük, írjon e-mailt a info@norsan.hu címre, és csapatunk a lehető leghamarabb segít Önnek. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a megrendeléssel kapcsolatos összes problémáját.

Legyen partnerünk

Szeretne a NORSAN partnere lenni? Szeretné értékesíteni kiváló minőségű omega-3 termékeinket üzletében vagy rendelőjében? Akkor küldjön egy e-mailt a zsuzsanna.hajos@norsan.hu címre, és meséljen vállalkozásáról és a partnerség iránti érdeklődéséről. Várjuk, hogy halljunk Önről, és partnerként üdvözöljük!

Adatait a kérés feldolgozása céljából, valamint további kérdések esetén tároljuk. Az űrlap elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat. Adatai felhasználása ellen bármikor tiltakozhat anélkül, hogy az alapdíjak szerinti átviteli költségeken kívül más költséget kellene viselnie. Ehhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (info@norsan.hu) vagy telefonon (+36 30 441 8556).

NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165 Haus E
13053 Berlin
Németország

Email: info@norsan.hu
Telefon: +36 30 441 8556

Küldjön nekünk üzenetet

24 órán belül válaszolunk Önnek

Iratkozzon fel itt

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft