INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Miért a Norsan?

Miért a NORSAN a megfelelő választás az Omega-3-hoz?

“Mindannak, amit a NORSAN-nál teszünk, két fő célja van: átadni az ismereteket az omega-3 zsírsavak hatásáról, és javítani az omega-3 ellátottságot a kiváló minőségű omega-3 termékek kínálatával. A NORSAN-útja körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdődött a magas minőségű folyékony halolajjal. Kezdettől fogva meg voltunk győződve arról, hogy a természetes és kiváló minőségű hal- vagy algaolajat eredeti formájában kell meghagyni, és nem szabad kapszulákba “elrejteni”. Továbbra is ez a fókuszunk, és Önöktől is ezt a megerősítést kaptuk: a NORSAN mára Németország és Ausztria legkedveltebb omega-3 márkájává vált, amiért hálásak vagyunk.”

Takk for tilliten, köszönjük a bizalmát!

Üdvözlettel: Joakim Graff
Alapító és ügyvezető igazgató

NORSAN áttekintés

Orvosok által ajánlott

A NORSAN-t több, mint 4000 orvos és terapeuta ajánlja. A NORSAN által használt diagnosztikai módszer lehetővé teszi az orvosok számára, hogy az omega-3 hatását a testben mérjék.

A NORSAN szakértői hálózathoz

Kiváló minőségű

Termékeink előállításához egyedi tisztítási eljárásokat és technikákat használunk, hogy a legmagasabb tisztaságot és minőséget biztosítsuk. Tudatosan tartózkodunk a mesterséges koncentrátumok használatától.

További információk alapanyagaink minőségéről

Mérhető hatás

A zsírsav-analízis lehetőséget ad arra, hogy megmérjük a szervezet egyéni zsírsav-ellátottságát. Ennek segítségével egyszerűen és tudományos módon ellenőrizheti, milyen hatással vannak Önre termékeink fogyasztása.

Bővebben a zsírsavelemzésről

Fenntartható munkavégzés

A halak és halállományok korlátozott és értékes erőforrások. Éppen ezért kötelességünknek érezzük, hogy termékeink gyártásánál a fenntartható halászatra és a tengeri erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmódra helyezzük a hangsúlyt.

Termékfilozófiánkról bővebben

Nagy dózisú

Különböző tanulmányok eredményei, valamint több mint 30.000 zsírsav-analízis tapasztalatai alapján napi 2.000 mg omega-3 zsírsav bevitelét javasoljuk. Ennek a szükségletnek a NORSAN omega-3 olaj napi egy evőkanálnyi adagja felel meg.

További információ az optimális omega-3 adagolásról

Első osztályú, szívből jövő ügyfélszolgálat

Ha kérdése van termékeinkkel, a kiszállítással vagy bármely más omega-3 témájú kérdéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálati csapatunk mindig készséggel áll az Önök rendelkezésére, és örömmel válaszolunk kérdéseire.

Minden csapatunkról

Egyedi igényekre szabva

Az omega-3 hosszú távú fogyasztását ajánljuk, ugyanis csak a tartós és rendszeres bevitel révén érhetők el a megelőző és terápiás hatások. Azonban életünk különböző szakaszaival eltérő igények is járnak. Így a gyermekeknek más az omega-3 szükségletük, mint a felnőtteknek, és azok számára, akik sokat utaznak, a folyékony omega-3 olaj nem mindig praktikus. A NORSAN termékei az Ön egyéni igényeihez vannak igazítva. Így Ön dönthet arról, hogy melyik termék a legmegfelelőbb az Ön számára.

Miért érdemes közvetlenül tőlünk rendelni?

Előnyök az Ön számára:

Mindig a legfrissebb termékek

Ha a mi webáruházunkban rendel, garantáltan a legfrissebb gyártási tételű terméket szállítjuk ki Önnek.

Verhetetlen ügyfélszolgálat

Akár a szállításról, a termékről vagy bármilyen más kérdésről van szó, ügyfélszolgálatunk mindig az Ön rendelkezésére áll.

Gyors és biztonságos szállítás

Csapatunk gondoskodik a gyors kiszállításról. Nyáron hűtött szállítást alkalmazunk, hogy az olajok a legjobb minőségben érkezzenek meg Önhöz.

Termékenként 20 Forint a tengerekért

Minden eladott NORSAN termék után 20 Forintot adományozunk jótékonysági szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek tengereink és vízterületeink biodiverzitásának védelmében és megőrzésében.

“Szervusz, én Mira vagyok és már majdnem 3 éve dolgozom a csodálatos ügyfélszolgálati csapatban a NORSAN-nál. Napi munkám középpontjában az a küldetésünk áll, hogy tájékoztassuk és felvilágosítsuk az embereket az értékes omega-3 zsírsavakról és azok pozitív hatásairól. Éppen ezért nagyon örülünk minden e-mailen vagy telefonon érkező kérdésnek. Most már egy chat funkciót is kialakítottunk a weboldalunkon, ahol közvetlenül segíthetjük vásárlóinkat a webáruházi rendeléseik során, vagy gyorsan tisztázhatunk rövid kéréseket. Rendszeresen kiváló visszajelzéseket kapunk a gyors kiszállításról, a személyre szabott kiszolgálásról és a szeretettel összeállított NORSAN csomagokról. Szerintem ez a legszebb része a munkámnak a NORSAN-nál.”

Mira Lampe
Ügyfélszolgálat
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft