INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Omega-3 Ismeretek

norsan bibliothe bücher kopf kunst handwerk

Omega-3 Ismeretek

Mit kell szem előtt tartanunk az omega-3 zsírsavak szedésekor, az élet mely szakaszaiban fontosak, és hogyan hatnak az omega-3 zsírsavak az egészségünkre?

A NORSAN tudásoldalainkon ezekre a kérdésekre szeretnénk választ adni, és minden fontos információval ellátni Önt az omega-3-mal kapcsolatban.

Böngésszen az omega-3 zsírsavakkal kapcsolatos izgalmas cikkeink között, és tájékozódjon az omega-3 zsírsavak helyes beviteléről, használatáról és hatásairól.

Infografikák

Infografikáink világosan összefoglalják az omega-3-mal kapcsolatos legfontosabb információkat. Tudta például, hogy a halak több mint 50 különböző zsírsavat tartalmaznak? Azt is megtudhatja, hogy a lenmagolaj magas omega-3-tartalma ellenére miért nem elegendő a napi omega-3-szükséglet fedezésére. Infografikánkat ingyenesen letöltheti vagy kinyomtathatja.

Lenmagolaj infografika

Halolaj infografika

Az omega-3 zsírsavak hatása az egészségünkre

norsan gesunde ernaehrung omega-3

A tökéletes kiindulópont, hogy megtudja az omega-3-mal kapcsolatos összes fontos pontot. Ha még sok más, és mélyebb betekintést szeretne nyerni az omega-3 különböző hatásaiba, nézze végig az omega-3 témában írt többi izgalmas cikkünk listáját.

Ha bármilyen kérdése van, amelyre nem kap választ a cikkeinkben vagy a GYIK oldalunkon, szívesen vesszük, ha kapcsolatba lép velünk a +36 30/441 8556-os telefonszámon, vagy az info@norsan.hu e-mail címen.

Cikkek az omega-3 témában

Legyen naprakész a legújabb tudományos eredményekkel – cikkeinkben tájékoztatjuk Önt a legújabb eredményekről és izgalmas tényekről az omega-3 zsírsavak egészségünkre gyakorolt hatásáról.


Néhány NORSAN Omega-3 termékünk

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft