INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

LEGYEN A SZAKÉRTŐNK

NORSAN OLAJOK – AZ ORVOSOK ÉS A SZAKÉRTŐK PREFERÁLT VÁLASZTÁSA

Magas minőségük és hatékonyságuk miatt a NORSAN Omega-3 olajok számos orvos és szakértő által kedvelt választásnak számítanak. Örömünkre szolgál, hogy termékeinket ma már több mint 4000 orvos és terapeuta ajánlja Európa-szerte, és a NORSAN márkát a szakirodalom is egyre gyakrabban említi.

LEGYEN A SZAKÉRTŐNK

Kapcsolatfelvételi űrlap

LEGYEN A SZAKÉRTŐNK - Expert Form

Hogyan tudunk együtt dolgozni azért, hogy együtt növeljük az omega-3 szintjét a közösségben:

1. Jelentkezzen a fenti kapcsolatfelvételi űrlapon – válasz e-mailben válaszolunk Önnek.

2. Tesztelje termékeinket INGYENESEN és kötelezettség nélkül.

3. Legyen a szakértőnk, rendeljen olcsóbban termékeket magának és pácienseinek, és vegye igénybe partnerprogramunk előnyeit.

4. Legyen az előadónk számos konferencián, online szemináriumon és közösségi média eseményen.

5. Gondoskodjon betegei omega-3 indexéről a NORSAN-nal együtt!

Ön egészségügyi szakember, fizioterapeuta, gyógytornász, sportedző, táplálkozási szakember, vagy esetleg egy gyógyfürdőt vezet?


Szeretne NORSAN termékeket rendelni vagy ingyenesen tesztelni a csapatával? Vagy szeretne több információt a tengeri omega-3 zsírsavak szerepéről és jelentőségéről a mindennapi életben, beleértve az orvosi publikációkat és a legújabb kutatási eredményeket?

Orvosoknak

A NORSAN évente mintegy 150 konferenciát és webináriumot szervez az omega-3 zsírsavakról. Arra biztatjuk Önt, hogy váljon szakértővé, vegyen részt, és olvassa el a korábbi rendezvények anyagát. Az omega-3 zsírsavakra specializálódott szemináriumainkon gyakorlati információkat és példákat tanulhat az omega-3 zsírsavakat alkalmazó terápiákról, valamint szakmai információ- és tapasztalatcserét folytathat az orvostudomány különböző területeiről érkező kollégákkal és szakemberekkel.

Gyógyszerészek és kiskereskedők számára

A NORSAN márka jelenleg az első számú a folyékony omega-3 étrend-kiegészítők szegmensében a német nyelvű országok gyógyszertáraiban. Termékeink széles körben elérhetők az online és a helyhez kötött gyógyszertárakban Németországban, Ausztriában, Olaszországban és fokozatosan Franciaországban is. Az érdeklődő gyógyszerészeket és kiskereskedőket meghívjuk, hogy lépjenek kapcsolatba velünk, és tájékozódjanak az üzleti partnereknek szóló ajánlatunkról. Szívesen látjuk csapatát termékeink tesztelésére!

Fizioterapeuták és táplálkozási szakemberek számára

A dietetikusok, az egészséges életmód és a sportorvoslás területén dolgozó szakemberek számára is kínálunk együttműködést, többek között egy speciális árlistával a pácienseik számára. Termékeinket sikeresen használják élsportolók, többek között a biatlon olimpiai bajnok és az 1. német Bundesliga játékosai. Meghívjuk Önt, hogy olvassa el átfogó háttéranyagunkat az omega-3-ról a sportban, valamint hogy tesztelje termékeinket csapata által.

Minden, az omega-3 zsírsavak témája iránt érdeklődő szakembert meghívunk, hogy csatlakozzon hozzánk. Csatlakozzon ahhoz a több mint 5000 orvoshoz, gyógyszerészhez és terapeutához Európa-szerte, akik megbíznak bennünk és értékelik termékeink minőségét.

Tesztelje ingyenesen a NORSAN termékeket csapatával együtt, és váljon szakértőnkké az orvosoknak, szakembereknek és betegeknek szóló szemináriumokon és webináriumokon!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információkat szeretne kapni a NORSAN Omega-3 termékekről és részesülni szeretne szakmai árainkból.

Email: info@norsan.hu

Tel: +36 30 441 8556

RÓLAM

"2024 áprilisban csatlakoztam a Norsanhoz. Nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy rajtam kereszül ismerhetik meg a magyar fogyasztók a Norsan tengeri eredetű Omega-3 olajait. Örülök, hogy Önnel együtt növelhetjük Magyarország Omega-3 Indexét! "

Zsuzsanna HU Country Manager

Szólj hozzá!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft