INGYENES szállítás 19 999 Ft -tól
KEDVEZMÉNY 3 terméktől

Omega-3 Arktis kapszula

5.499 Ft

Tartalmazza a címet. 27% VAT
A címről 3x csak 4.949 Ft minden.
Bulk PriceQuantity (from)Quantity (to)
4.949 Ft 3
Totals 5.499 Ft
(3353 Ft/100 g)

Jót tesz a szívnek, a látásnak és az agynak

 • 100%-ban természetes, vadon élő tőkehalmájolaj fenntartható sarkvidéki halászatból
 • 1.500 mg omega-3 napi dózisban (4 kapszula)
 • Magas EPA-tartalom
 • Nem okoz refluxot
 • Szennyező anyagoktól, PCB-től és nehézfémektől megtisztítva
 • Rozmaring kivonat, mint antioxidáns
 • Tökéletes utazáskor

Leírás

Omega-3 Arktis kapszula

Mennyiségi kedvezmény: 3 doboztól, csak 4999 Ft dobozonként* (3353 Ft/100 ml)
Összesen 1500 Ft-ot takaríthat meg.
* A kedvezmény megjelenik a kosárban.

Jótékonyan hat a szívre, a látásra és az agyra
 • 1.500 mg omega-3 napi dózisban (4 kapszula)
 • Nem okoz refluxot
 • 100%-ban természetes, vadon élő tőkehalmájolaj fenntartható sarkvidéki halászatból
 • Szennyező anyagoktól, PCB-től és nehézfémektől megtisztítva

1.500 mg omega-3 napi dózisban

Az Omega-3 Arktis kapszula tiszta, természetes tőkehalmájolajat tartalmaz, amely fenntartható sarkvidéki halászatból származik. Egy napi adag (4 kapszula) 1.500 mg omega-3 zsírsavat (EPA és DHA) biztosít.

Magas dózisával az Omega-3 Arktis kapszula jó alternatívája a folyékony formában lévő olajnak. Tökéletes azok számára, akik nem akarnak tiszta folyékony olajat szedni, vagy azok számára, akik utaznak.

Tőkehalmájolaj a Jeges-tengerből

A tápanyagokban gazdag, hideg Jeges-tenger, ahol a tőkehal él, egyedülálló és kiváló minőséget biztosít. A természetes omega-3 sarkvidéki tőkehalolaj vadon élő fogásokból származik. A fogási terület közvetlenül a norvég partoknál található. A kifogott halat néhány órán belül feldolgozzák, ami biztosítja az olaj nagyfokú “frissességét”.

Természetes tőkemájolaj

Az észak-norvégiai természetes tőkehalolajunk több, mint 50 zsírsavból álló zsírsavkomplex része. A halolajnak ez a természetes zsírsavszerkezete megmarad a kivonási és tisztítási folyamat során. A nem koncentrált, természetes Omega-3 olaj fogyasztása hasonló pozitív hatással bír, mint a halfogyasztás.

Tiszta és minőségi

Egy modern létesítményben az olajat hatékonyan megtisztítják a szennyező anyagoktól, a PCB-ktől és a nehézfémektől. A tisztítási folyamat során a zsírsavszerkezetet megvédik, ez a kész olaj nagyfokú frissességéhez vezet. Ez a frissesség kellemes ízt és könnyen fogyasztható olajat eredményez. Az olaj teljes oxidációs értéke (TOTOX) 3 és 5 között mozog. Az alacsony érték a nyersanyagok és a finomítási folyamat minőségét igazolja. Ha meg akar győződni a frissességről és a jó minőségről, szagolja és kóstolja meg az olajat. Az omega-3 olajok minőségének jó mutatója a szaglás és az ízlelés – mint minden más élelmiszer esetében.

OMEGA-3 KAPSZULÁT VAGY OLAJAT SZEDJEK?

A NORSAN-nál meggyőződésünk, hogy a természet mindent megtervezett a tápanyagok és az élelmiszerek összetételével kapcsolatban. A természetes és változatlan élelmiszerek ezért jobban hasznosulnak a szervezetben. Ezért a NORSAN halolaj természetes olaj, és nem dolgozzuk fel kémiai úton, hogy koncentráljuk.

Az Omega-3 kapszula és a halolaj folyékony változata közötti választás ízlés kérdése. Egyrészt a kapszulák könnyebben szállíthatóak utazáskor, és jobban megfelelnek azoknak, akik nem szeretnek tiszta olajat fogyasztani. Másrészt a folyékony halolaj kényelmesebben beilleszthető a mindennapokba, mert egyszerűen hozzáadható az ételekhez, mint a normál olaj, és olyan jó íze van, hogy tisztán is gond nélkül fogyasztható. A másik szempont az árkülönbség – a kapszulák előállítása a szükséges plusz munkafázis, a kapszulák gyártása miatt drágább, ami kihat a végső árra. Így a folyékony olaj alternatív terméke drágább, mint az olaj eredeti formájában.

Javasoljuk, hogy személyes ízlésének és érzéseinek megfelelően válasszon. Mindkét termék optimális forrása az omega-3 zsírsavaknak, és fenntartható halászatból származó természetes, vadon élő halolajból készül. Ha még mindig hezitál, vagy további információkat szeretne termékeinkről, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (030 555 788 990) vagy küldjön nekünk e-mailt (post@norsan-omega.com). Szívesen állunk rendelkezésére információkkal és tanácsokkal.

Friends of the Sea

A NORSAN Arktis halolaj a “Friend of the Sea” (A Tenger Barátja) tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy az olaj fenntartható halászatból származik.

 • Termékeink nem túlhalászott halállományokból származnak.
 • A veszélyeztetett fajok járulékos fogásával járó halászati gyakorlatok megelőzése.
 • Az ökoszisztémára negatív hatást gyakorló halászati gyakorlatok csökkentése.
 • A halászat és az olajkitermelés energiahatékony.
 • A gyakorlatok közé tartozik a társadalmi felelősségvállalás magas színvonala.

 

IFOS (5 csillagos értékelés)

Az IFOS tanúsítvány (The International Fish Oil Standards Program) a halolajok független vizsgálati és tanúsítási programja. A program a késztermékeket vizsgálja.

Az IFOS a tisztaság, a hatékonyság és a frissesség tekintetében világszerte a legmagasabb követelményeket támasztja. Az Omega-3 étrend-kiegészítőket 5 kritérium alapján értékelik. A mi NORSAN halolajaink teljes mértékben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Ezért az IFOS minden egyes NORSAN folyékony halolajat és kapszulát a legmagasabb minősítéssel jutalmazott.

ÖSSZETÉTEL ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Összetevők

Természetes tőkehalmájolaj (70,8%); zselatin; nedvesítőszer: glicerol; antioxidáns: rozmaring kivonat; E-vitamin (kevert tokoferolok).

Ajánlott napi adagolás

Napi 4 kapszula étkezés közben vagy után. Egy napi adag 1.500 mg omega-3 zsírsavat tartalmaz, ebből 480 mg EPA-t és 720 mg DHA-t.

Tárolás

A felbontatlan termékeket közvetlen napfénytől védve, stabil szobahőmérsékleten vagy pincehőmérsékleten kell tárolni. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet vagy az egészséges életmódot.

Nincs kellemetlen reflux a lenyelés után

A nyersanyagok kiváló minősége és a tőkehal eredete az, ami segít elkerülni a kellemetlen refluxot az Omega-3 Arktis kapszula lenyelése után. A Jeges-tenger különösen gazdag tápanyagokban, és nem nagyon szennyezett. Ráadásul a halak fogása és feldolgozása között legfeljebb csak 4 óra telik el. Ezen okok miatt a NORSAN halmájolajnak alacsony a ToTox (oxidációs indexe), és nem okoz kellemetlen refluxot esetleg hányást a fogyasztás után.

Mit mondanak ügyfeleink:

“A reggelizőasztalunkon mindig van egy üveg NORSAN, és mindenki vesz egy evőkanállal.”

További információk

Tömeg 0,5 kg
Méretek 15,5 × 19,5 × 14,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Omega-3 Arktis kapszula” értékelése elsőként

Omega-3 Arktis kapszula
5.499 Ft